Clubhelden van de amateursport

Clubhelden van de amateursport

Vanaf 27 september 2017 gaan we in iedere gemeente van Nederland op zoek naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging!

Namens Risne Stars is dit seizoen 'Vrijwilliger van het jaar' Herbert Dannenberg door één van onze (oud)leden/betrokken voorgedragen. Alleen hoe werkt het (scroll naar beneden voor de toelichting).

Hoe werkt het?

* Stem van 27 september tot en met 31 oktober 2017 op jouw favoriete clubheld. Deelname is geheel gratis. Dit kan op: https://www.clubheld2017.nl/
* Toets uw postcode in (bijvoorbeeld 7461TR) en druk op 'volgende'.
* Typ in het volgende de naam van onze vereniging in 'Risne Stars' en/of kies de gemeente 'Rijssen-Holten' uit in het keuzemenu.
* De naam van de genomineerde 'Herbert Dannenberg' verschijnt dan automatisch in beeld.
* Selecteer de naam en vul hierna alle gevraagde gegevens in.
* Druk op 'Breng jouw stem uit' en volg de eventuele aanvullende instructies op.
* Bedankt voor het stemmen !!

Wat kan je verder doen ?

Roep iedereen op om ook een stem uit te brengen via www.clubheld2017.nl. Gebruik gratis promotiemateriaal en posters en flyers met daarop de naam van jouw clubheld. En zorg dat jouw clubheld de meeste stemmen krijgt en winnaar wordt van de gemeente. Daarmee maakt jouw clubheld kans om verkozen te worden tot regiowinnaar en wordt hij of zij wellicht uitgeroepen tot dé clubheld van Nederland.

Het winnen van de titel is dé ultieme beloning voor jouw clubheld en zorgt voor apetrotse leden, medewerkers, familie en vrienden en… veel aandacht van de lokale en regionale media! En wordt jouw clubheld ook de landelijke winnaar? Dan ontvangt hij of zij een cheque van 10.000 euro voor de vereniging!

Voor verdere info en/of vragen, lees: hier

Wij worden gesteund door vele trotse sponsoren.