De Sportlink App voor de NBB staat in de App-store!

De Sportlink App voor de NBB staat in de App-store!

Zoals enkelingen al weten, is sinds eind augustus de Sportlink-App voor de NBB in de App-store geplaatst. Leden & betrokkenen van Risne Stars kunnen de App downloaden. Je kunt hiervoor de link op de volgende pagina gebruiken: https://www.sportlink.nl/basketball-nl/

Leden van Risne Stars dienen voor de verenigingsapp (Android tablet, incl. DWF) eenmalig op ‘inloggen’ en vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken om het account te activeren en een nieuw wachtwoord in te stellen. De inlog wordt dan naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Mocht dit e-mailadres niet bekend zijn bij de ledenadministratie, of een fout bevatten, dan dient dit in Sportlink Club (door onderstaand contactpersoon) te worden gewijzigd voordat je het account kunt activeren.

Wij verzoeken je om verenigingsleden op de hoogte te stellen van de beschikbaarheid van de App. Zij kunnen de App (mobiel) voor zowel Android als IOS downloaden. Leden zonder e-mailadres in Sportlink Club of welke geen lid zijn van Risne Stars kunnen de App enkel als toeschouwer gebruiken.

In het support center van Sportlink zijn veel handleidingen te vinden hoe om te gaan met de App: https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000107528
De volgende link is zeker ook handig. Hier laat men zien hoe je je kunt aanmelden voor de App en wordt middels een aantal filmpjes duidelijk hoe e.e.a. functioneert.: https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000128772-mobiel-digitaal-wedstrijdformulier-voor-basketbalverenigingen-verenigingsaccount.

CONTACTPERSOON SPORTLINK RISNE STARS:
Organisatie: D1C9S2R 
Naam: Risne Stars 
E-mail contactadres: herbertdannenberg@live.nl

Wij worden gesteund door vele trotse sponsoren.