Inloggen in Sportlink Club

We gaan het inloggen in Sportlink Club veranderen. Het wordt allemaal een stuk gemakkelijker voor je en daarom sturen we jou dit bericht.

Eén Sportlink account voor jou!

Op het moment dat jij Sportlink Club opstart, log je nu in met jouw persoonlijke inloggegevens. En wellicht maak jij naast Sportlink Club ook gebruik van de Basketball.nl app. En voor die app heb je weer andere inloggegevens. Wij gaan het vanaf 26 mei gemakkelijker voor je maken. Vanaf 26 mei kun je op dezelfde wijze en met dezelfde inloggegevens inloggen in zowel Sportlink Club als in de Basketball.nl app, namelijk: met je Sportlink account!

Dit wil ik! Wat moet ik doen?

Wil jij vanaf 26 mei één Sportlink account voor zowel de app als voor Sportlink Club? Dan dien je het volgende te doen:
Geef bij de beheerder van Sportlink Club van jouw vereniging (Herbert Dannenberg) aan dat jij wilt inloggen met je Sportlink account.
Geef je e-mailadres aan de beheerder door. Belangrijk: dit betreft het mailadres van je Sportlink account waarmee jij inlogt in de app.
Zodra de beheerder jouw Sportlink account heeft toegevoegd, kun je voortaan bovenaan het inlogscherm in Sportlink Club inloggen via ‘Sportlink Account’. Inloggen in de app gaat gewoon nog op dezelfde wijze.

Tot het moment dat de beheerder jouw Sportlink account heeft toegevoegd, kun je nog met je huidige inloggegevens inloggen in Sportlink Club door bovenaan in het inlogscherm te kiezen voor ‘Sportlink Club account’. Zodra je het Sportlink account hebt gebruikt om in te loggen werkt de oude manier van inloggen niet meer.

Ben je beheerder?

Dan krijg je wellicht wat verzoeken van clubgenoten over bovenstaande. Om je een handje te helpen hebben we een handleiding gemaakt waarin staat hoe je dit kan verwerken in Sportlink Club. Mocht je er niet uitkomen, schroom dan niet om onze Servicedesk om hulp te vragen, wij helpen je graag.

Tip: Indien je nieuwe Sportlink Club gebruikers gaat aanmaken, dan adviseren wij om direct een Sportlink account aan te maken.

Maak jij geen gebruik van de Basketball.nl app?

Dan adviseren we je hier een account voor te maken. Dit doe je door simpelweg de Basketball.nl app in de store te downloaden en je daar te registreren met het mailadres dat in Sportlink Club bekend is. Zodra je je voor de app hebt aangemeld, kun je bovengenoemde stappen doorlopen. Tot die tijd kun je uiteraard nog met je huidige inloggegevens in Sportlink Club inloggen.

We hebben extra uitleg in ons Support Center voor je klaar staan. Mocht je antwoord er niet tussen staan kan je altijd even contact opnemen met de Servicedesk via 088-7700500 of stel je vraag online.