🏀 Info v.h. bestuur 🏀

Beste basketballers en ouders jeugdleden,

Afgelopen week is door de basketbalbond besloten dat er geen herplanning komt van dit seizoen. Of reeds geplande competitiewedstrijden nog (deels) gespeeld gaan worden of dat er “vriendschappelijke“ wedstrijden komen weten we nog niet. Onze teams blijven wel in de competitie; onze vereniging trekt geen teams terug.

Wanneer de sportzalen opengaan weten we ook niet. Als Risne Stars hebben we besloten de contributie eerste kwartaal niet te innen. Zolang de sportzalen niet opengaan zullen we geen contributie innen betreffende het seizoen 20/21.

Vanaf komende woensdag (3 maart) is buitensporten in teamverband wel weer mogelijk voor vrijwel al onze teams. Waar mogelijk kunnen teams de buiten trainingen gaan oppakken. Als bestuur gaan we wel vast weer voorzichtig met de voorbereidingen voor het seizoen 21/22 beginnen. We zouden het fantastisch vinden als we jullie allemaal liefst nog dit seizoen of anders in het nieuwe seizoen weer terugzien op het basketbalveld.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Risne Stars.