Competitie indeling seizoen 2022-2023

Hieronder ziet u de definitieve codering en poule-indeling voor seizoen 2022-2023. 

Voor de Senioren vrouwen en mannen is dit een jaarplanning in poules van 6, 8 of 12 teams. We gaan voor alle jeugdklassen een herindeling toepassen per 1 januari 2023. U wordt medio midden november 2022 daarvoor door ons geïnformeerd.

We hebben de laatste week gebruikt om de codering hier en daar te updaten op uw verzoek maar ook zijn door ons nog enkele verfijningen toegepast, een aantal terugtrekkingen verwerkt, late nieuwe inschrijvingen meegenomen en (noodzakelijk) nog een enkele poule omgebouwd.

Vorig seizoen 2021-2022 zijn er in de periode van 15 mei tot 1 juli +/- 15 teams en tussen 1 juli en de start van de competitie nog eens 45 teams door u uit de competitie gehaald voornamelijk vanwege de situatie door Corona. Maar ruim 60 teams is erg veel! Ik spreek de verwachting uit dat deze grote aantallen terugtrekkingen deze planfase zullen uitblijven waardoor wij niet genoodzaakt zijn om poules om te zetten en u met veel minder extra planwerk te maken krijgt in de zomermaanden.

Succes bij de planning en een fijne vakantie toe.
Met vriendelijke groet,
NEDERLANDSE BASKETBALL BOND