Opgave Tip-off 27 augustus 2022

Het seizoen 2021-2022 zit er weer (bijna) op. Als activiteitencommissie zijn we al weer volop bezig met de voorbereidingen van diverse leuke activiteiten in het nieuwe seizoen. De eerste activiteit staat zelfs al weer gepland, namelijk de Tip-off! Deze zal plaatsvinden op zaterdag 27 augustus! We hebben een super leuk programma voor zowel jong als oud. Denk aan lasergamen, een bingo en een pubquiz. Op de zaterdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 hebben we een programma voor de jeugd tot 16 jaar. Het avondprogramma is vanaf 18:30 voor alle leden vanaf 16 jaar. Als je je hebt opgegeven ontvang je rond 23 augustus de exacte informatie met betrekking tot het definitieve programma en de tijden. Geef je voor 15 juli aanstaande op via de volgende link: LINK

Dit wil je toch niet missen!

Goede vakantie allemaal en tot de 27e augustus!!

Met sportieve groet

De activiteitencommissie