Inleiding

Dit seizoen is het NBB overgestapt op Sportlink, dit levert een aantal wijzigingen op t.o.v. voorgaande seizoen(en).
Bijgaand de belangrijkste aspecten, uitgelegd aan de hand van video’s en handleidingen.

De app

Voor het digitale sheet hebben trainers, coaches en leden de NBB Sportlink nodig, welke te downloaden is op: https://www.sportlink.nl/basketball-nl/
Voor wie hem nog niet heeft, na het downloaden kan registreren middels het mailadres waarmee je in de ledenadministratie van Risne Stars staat genoteerd. Je klikt dan op ‘inloggen’, vult jouw mailadres in & kies vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’ . Je ontvangt nu een mail waarmee je het wachtwoord te kunt resetten/opnieuw instellen. Je ontvangt nu opnieuw een bericht per mail. Na het inloggen kun je jouw competitiegegevens, spelerspasfoto + NAW gegevens inzien en omzetten.

Mocht jouw mailadres niet bekend zijn bij de ledenadministratie, of een fout bevatten, dan kan Herbert Dannenberg of Joke Vrugteveen dit in Sportlink Club wijzigen. Let alleen wel op ! Niet-leden, of leden zonder e-mailadres in Sportlink unnen de App enkel als toeschouwer gebruiken !

Links met video’s

Spelersopgave/opstelling:

Controle door scheidsrechters (teamopgave/opstelling:

Wedstrijdverslag/sheet vullen:

Links/Site met handleiding(en)

Handleiding wedstrijdverslag/sheet: link handleiding
Op de site van NBB Sportlink kun je veel meer info vinden (nieuwsbrieven , supportberichten): link site => Wel even helemaal naar beneden scrollen ! 

(Droog) Oefenen ?

Oefenen ? Dat is (na het ontvangen van de juiste rollen en rechten) mogelijk middels het aanklikken van het bovenstaande embleem in de NBB Sportlink App.
Klik op daarin op ‘Demo wedstrijd’ en volg de instructies in de bovenstaande handleidingen en video’s. Succes !